Cele Locuri de munca român Motor de Cautare

Despre noi

Ce suntem?
Brick7 este un motor de cautare pentru locuri de muncă, care permite solicitanţilor de locuri de muncă pentru a găsi locuri de muncă postate pe mii de site-uri de carieră companie si placi de locuri de muncă. Brick7 hărţi mare selecţie de oferte de locuri de muncă disponibile pe Internet într-o bază de date extinsă prin corelarea listări de locuri de muncă provenind de la site-urile companie, recrutare agenţie site-uri web şi mare specialist recrutare site-uri.

Brick7.com a fost infiintata in anul 2007 cu scopul de a îmbunătăţi radical on-line de căutare de locuri de muncă. Compania a fost repede recunoscut ca un lider al industriei, atât în ​​mass-media comerciale si de afaceri. Folosind o interfaţă simplă şi rapidă, utilizatorii pot interogare această bază de date şi de a salva ei înşişi probleme de a vizita fiecare site individual. Ofertele de locuri de muncă în sine nu sunt găzduite de brick7 şi utilizatorii sunt întotdeauna redirecţionat către lista de locuri de muncă originală. În esenţă Brick7, acţionează ca şofer de trafic pentru acele site-uri.

Brick7 de căutare de locuri de muncă motor de reţea cuprinde peste 9 ţări, oferind interfeţe separate care sunt traduse în diferite limbi. Tehnologia noastră Brick7 agenti (on-line roboţi) scanare pe web şi să identifice listări de locuri de muncă pe Internet, cum ar fi pe companie site-urile care pot listă de numai una sau două locuri de muncă sau mai mari specialitate de recrutare pe site-uri de, care caracteristică sute de locuri de muncă.

Aceste listări sunt apoi scanate în mod regulat şi de găsite locuri de muncă sunt adăugate la index de locuri de muncă.
Cum să ne contactaţi?
În cazul în care aveţi orice întrebări sau sugestii, vă rugăm să nu ezitaţi să Contactaţi-ne.
star Pagini urmărite (0)